Met de verscheidenheid aan zuiderse gerechten die we vandaag bereiden, is een goede olijfolie niet meer weg te denken uit onze keuken. En aan wie kun je het beter overlaten dan aan de Zeeuwse topchef Sergio Herman om ook een olijfolie naar een hoger niveau te tillen? Hij reisde af naar de Zuid-Spaanse regio Andalusië om de allerbeste olijven voor de Surface for Serax extra vierge olijfolie te selecteren. Zijn keuze viel op de fruitige arbequina-olijf. Deze net rijpe vrucht wordt in de vroege oogst geplukt en dan volgens traditionele wijze koud geperst. Na de eerste persing ontstaat een zeer aromatische, zachte extra vierge olijfolie met een hint van appeltjes, vers gemaaid gras, limoen en banaan. De ideale natuurlijke afwerking, Surface for Serax extra vierge verandert een salade, dressing of eenvoudig gerecht in een hemelse smaakbeleving. Met een exclusief ontworpen fles als perfecte omhulling van dit zuiderse vloeibare goud. Ideaal in combinatie met Surface for Serax Spaanse wijnazijnen, in de smaken cabernet sauvignon en chardonnay.    
test 1
test 1
test 1
test 1
test 1